Ontdek meer

Op zoek naar assistentie bij de (online) communicatie van jouw bedrijf? Linders Co. is een jong en startend bedrijf met een frisse blik op social media, marketing design en fotografie.
Online communicatie geeft de kracht om real-time met de doelgroep te communiceren, iets wat anno 2021 van groot belang is.

Linders Co. ondersteunt in 
(online) communicatie.

Diensten

DIENSTEN

+

Fotografie

+

Marketing design

Linders Co. biedt het totaalplaatje op gebied van social media. Dit betekent dat wij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen en alle lasten op ons nemen. Van het posten van content tot het generen van volgers.

Inclusief:
+ Intakegesprek & social media analyse
+ KPI dashboard (o-meting)
+ Contentkalender
+ Content creëren 
+ 2x per week posten op kanalen naar keuze

Social media management

+

Fotografie

Op zoek naar iemand die jou kan ondersteunen in het ontwerpen van visitekaartjes, posters, flyers, uitnodigingen en/of lookbooks? Linders Co. denkt graag eens met je mee. Wij bieden marketing design dat past bij de huisstijl en kernwaarden van jouw bedrijf.

Marketing design is zeer belangrijk, daarom streven wij bij elk ontwerp naar het wow-effect! Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan via het contact formulier.

Ook voor particulieren biedt Linders Co. marketing design, denk hierbij aan uitnodigingen, geboortekaartjes of posters.

Marketing design

Social media management

+

Het aanbod

Naast het creëren van de content, posten we deze uiteraard ook op jouw social media kanalen. Omdat we streven naar een groei van het bereik, gaan we ook volgers genereren en meer naamsbekendheid ontwikkelen.

3. Posten & volgers genereren

De volgende stap is het maken van een content kalender en de content die we gaan posten op jouw social media kanalen. Hierbij nemen we altijd de huisstijl en de uitstraling van jouw bedrijf in acht.

2. Content creëren

Voor we beginnen met het beheren van jouw social media kanalen, wordt er eerst een social media analyse uitgevoerd. Hiermee bepalen we de huidige staat, waar er nog plaats is voor verbetering/verandering en hoe we dit aan gaan pakken.

1. Social media
analyse

Het social media proces

"Social media uitbesteden? Niet langer twijfelen! Marilou van Linders Co. is professioneel, heeft aan een half woord genoeg, is creatief en werkt zelfstandig. Ze laat jouw social media kanalen groeien en houdt ze actueel, met goede campagnes, passende teksten en de juiste beelden (die ze vaak zelf maakt). Een topper om mee samen te werken!"

- Elonique Dalhuisen
ABCS

Klantverhalen

NEEM CONTACT OP

Als jong en startend bedrijf bieden wij creativiteit en denken we graag met je mee.
Op zoek naar meer informatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Linders Co. denkt graag met je mee.
 'Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

"Quality is the best
business plan."